RazzSzuksegesRosszKicsi

Szükséges Rossz. A Razz album, ami már jó ideje érlelődik, amely több néven útnak indult, amelyre készültek már el trekkek, de mégis pihenőpályára állt… most végre formát öltött. 🙂

A hivatalos megjelenési dátum így 2016.02 lett, de azért több van az album mögött, mint egy összeollózott mappa. A virtuális lemezen 15 zene kapott helyet, köztük találtok lazábbra sikerült, lassabb trekkeket; érzelmi gondolatokat megközelítő számokat, de természetesen helyet kaptak a Razz név alatt már többször előkerülő “hardcore” zenék is, amiket csak be kell nyomni és fel kell tolni a hangerőt! Szóló album lévén így tartalmilag kicsit el is tér a közös projektektől (Effective), az albumot ezúttal egyedüli közreműködőként Regina színesíti. Néhány zenét már hallhattatok korábban is, de a szett nagy része teljesen új trekkekből áll össze.

Tracklist

01. Intro
02. Azt mondták…
03. Álmokban élek
04. Kellesz
05. Rap01
06. Érzelmek nélkül
07. Ne add fel
08. Szükséges Rossz
09. Csak Te+Én
10. SZ.É.P.
11. Nincs kiút
12. Hiányzol km. Regina
13. Nincs több kérdés
14. Kellesz 2
15. Csak Te+Én (RMX)

Az alapzenék terén viszont továbbra is a változatosság jellemzi. Mivel hosszabb ideje futó projektről van szó, ezért több idő volt az instrumentálok között válogatni. Az albumon hallható SoliD BeatZAlgobeatFlairBeatzAlkaline Beatz és Snip munkája is. A felvétel és a keverés továbbra is Cett nevéhez fűződik, a hangstúdió megújult oldalát itt éritek el: Cett Hangstúdió – Komló.

RazzDogcedula

Korong formájában -a BéZz – Hétfő című szólóalbumhoz hasonlóan- ez a cucc sem fog elkészülni. A zene menüpont alatt viszont bárki ingyen letöltheti az egész digitális korongot, stúdió minőségben. Hamarosan youtube-ra is fel fog kerülni pár szám, arról viszont értesültök, ha követtek minket valamelyik felületen:

Youtube-on nézelődni és feliratkozni itt tudtok: YT.com/TheEffective33
Razz szólótevékenységek követése itt: Facebook, SoundCloud
és természetesen az Effective hivatalos facebookja is él: FB.com/EffectiveMusic

Written by EffAdmin

1 Comment

Comments are closed.